AL+DIA%3A+Aquest+dijous+entrevistam+Margalida+Gili%2C+degana+de+la+Facultat+de+Medicina

Dijous a les 09.00

AL DIA: Aquest dijous entrevistam Margalida Gili, degana de la Facultat de Medicina

Aquest dijous, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) Margalida Gili, degana de la Facultat de Medicina. A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Cristina Suárez, Kiko Mestre i Germà Ventayol. I, com sempre, donarem la volta al dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11 hores, el nostre reportatge setmanal el dedicarem a parlar de l’exportació de calçat de les nostres illes. I serem a Inca on participarem del Dijous Gros.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.