AL DIA
Aquest dijous entrevistam Maria Frontera, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, la protagonista de l’entrevista de demà és Maria Frontera, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca. Analitzarem l’actualitat amb Margalida Ramis, Hugo Sáenz i Pau Monserrat.

A partir de les 10 i mitja entrevistarem el cantant Raphael. I tot seguit, tendrem la secció de societat que ens informarà de les novetats a Eivissa.

A partir de les 11 h, analitzarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas. A continuació, descobrirem la feina del fotoperiodista i premi Pulitzer, Javier Bauluz a Nicaragua. I acabarem l’hora conversant amb Malena Riudavets, Presidenta Federació Cooperatives Illes Balears; i amb Agustí Jansà, ex-delegat de l’AEMET a Balears.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.