AL DIA
Aquest dijous entrevistam Norma Tolosa, presidenta del sindicat Alternativa, i Cosme Orell de l’STEI

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, els protagonistes de l’entrevista de les 10 h seran Norma Tolosa, presidenta del sindicat Alternativa, i Cosme Orell de l’STEI. A la tertúlia d’actualitat compartirem les opinions de Miquel Gelabert, Mar Ferragut i Pep Verger.

També farem la volta al dia amb Xisco Nadal i, a partir de les 11 h, comentarem l’actualitat internacional amb el periodista Jaume Vinyas. Acabam l’hora parlant de llibres a La Volta Al Llibre, i amb l’agenda musical de Javi Vegas, que ens avança els pròxims concerts.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.