AL+DIA%3A+Aquest+dijous+entrevistam+Vicen%C3%A7+Vidal%2C+conseller+de+Medi+Ambient%2C+Agricultura+i+Pesca

Dijous a les 09.00

AL DIA: Aquest dijous entrevistam Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Aquest dijous, el protagonista convidat a l’entrevista de les 10 hores és Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca. A continuació, comentarem l’actualitat amb Bàrbara Mesquida, Ferran Aguiló i Ricardo F. Colmenero.

A les 10.30 hores donarem la ‘Volta a Al Dia’ amb Xisco Nadal.

A partir de les 11 hores repassarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas i, llavors, parlarem del darrer informe de pobresa publicat per Intermón Oxfam amb Francesc Mateu, director de l’organització a Catalunya.

A partir de les 12 hores, informació de cada illa amb les desconnexions d’’Al Dia Illes’.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que podeu seguir de dilluns a divendres, entre les 9 hores i les 13 hores. Entre les 9.30 i les 11 hores s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.