AL DIA
Aquest dilluns entrevistam Biel Company, president del Partit Popular a les Illes Balears

Dilluns a les 09.00

Dilluns a les 10 h entrevistarem Biel Company, president del Partit Popular a les Illes Balears, que ens farà una primera valoració del resultat de les primàries al partit. Analitzarem l’actualitat amb Martí Gelabert, Mar Ferragut i Josep Pons Fraga.

A les 10.30, parlarem amb Aina Maria Duran, II Premi d’Investigació en Estudis de Gènere del Grup 9 d’Universitats, en la categoria de millor Treball de Final de Grau. I acabarem l’hora parlant amb els guanyadors del IX Premi de Periodisme Alberta Giménez amb un reportatge que explica l’inici del desmantellament del poblat de Son Banya.

A partir de les 11 h, a la secció ‘Berenam amb…’, entrevistarem l’activista Jaume Santandreu. Tot seguit, parlarem del suïcidi amb diferents veus expertes.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.