AL+DIA%3A+Aquest+dilluns+entrevistam+Carles+Gonyalons%2C+director+general+d%26apos%3BEsports+i+Joventut

Dilluns a les 09.00

AL DIA: Aquest dilluns entrevistam Carles Gonyalons, director general d’Esports i Joventut

Aquest dilluns, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons. A més a més, parlarem amb el president electe del PP balear, Biel Company o José Ramón Bauzá.

A la tertúlia d’actualitat sentirem les opinions de Raquel Agüeros, Guillem Mas i Josep Pons Fraga. També tindrem el cara a cara esportiu entre Joan Forteza i Ricard Pla.

A partir de les 11 hores, tota l’actualitat judicial i internacional amb Jaume Vinyas i VíctorMalagón. També, com cada dilluns, tindrem el consultori judicial amb Sebastià Frau i, a més a més, entrevistarem Joseba Fernández, pare d’un nin nascut per gestació subrogada a qui el TSJB li acaba de concedir la prestació per maternitat.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.