AL+DIA%3A+Aquest+dilluns+entrevistam+Carles+Manera%2C+economista+i+president+del+Consell+Econ%C3%B2mic+i+Social%2C+i+Marc+Pons%2C+conseller+de+Territori%2C+Energia+i+Mobilitat

Dilluns a les 09.00

AL DIA: Aquest dilluns entrevistam Carles Manera, economista i president del Consell Econòmic i Social, i Marc Pons, conseller de Territori, Energia i Mobilitat

Aquest dilluns a les 10h entrevistem l’economista i president del Consell Econòmic i Social, Carles Manera. I tot seguit, a les 10 i mitja, entrevistarem Marc Pons, conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears.

A partir de les 11h, parlarem de ‘Volvemos’ que té com a objectiu facilitar el retorn de talent a Espanya i, després, coneixerem el procés de regulació de les escoletes privades.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.