AL DIA
Aquest dilluns entrevistam el batle de Palma José Hila

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistarem (10 hores) el batle de Palma José Hila.

A la tertúlia d’actualitat compartirem les opinions de Joan Cerdà, Mateu Ferrer i Cristina Suárez. També tindrem el cara a cara esportiu entre Joan Forteza i Ricard Pla.

A partir de les 11, repassarem tota l’actualitat judicial amb el periodista Víctor Malagón i també tindrem el consultori judicial amb Sebastià Frau. Així mateix, el periodista Jaume Vinyas repassarà amb nosaltres l’actualitat internacional

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.