AL DIA
Aquest dilluns entrevistam Esther López, actriu protagonista de la sèrie d’IB3 Televisió “Mai neva a Ciutat”

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Esther López, actriu protagonista de la sèrie d’IB3 Televisió “Mai neva a Ciutat”.

Analitzen la jornada esportiva els periodistes Joan Forteza i Ricard  Pla. A partir de les 11h, parlam del comerç just i analitzam el seu moment actual a les Illes amb  organitzacions com S’Altra Senalla o la Fundació Vicens Ferrer. La mòbil d’IB3ràdio es desplaça a la finca Olis Solivelles d’Alcúdia per conèixer de primera mà com es fa la collita d’olives.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.