AL DIA
Aquest dilluns entrevistam Fina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns (10h) entrevistarem Fina Santiago, consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern i membre de MÉS per Mallorca.

Analitzarem l’actualitat amb Guillem Mas, Juanan Torres i Nekane Domblás.

A les 10 i mitja, com cada dilluns, analitzarem el cap de setmana esportiu amb Joan Fortesa i Ricard Pla.

A partir de les 11h, parlarem de la presó permanent revisable i de com viuen els presos l’internament als centres penitenciaris.

A més, amb associacions de comerciants de Menorca, Eivissa i Mallorca valorarem les xifres de vendes de la temporada d’hivern i sabrem com es prepara la de primavera estiu amb l’arribada de la temporada turística.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.