AL+DIA%3A+Aquest+dilluns+entrevistam+Joan+Miralles%2C+president+d%26apos%3BAPTUR

Dilluns a les 09.00

AL DIA: Aquest dilluns entrevistam Joan Miralles, president d’APTUR

Aquest dilluns, a partir de les 10 h, entrevistarem Joan Miralles, president d’APTUR, l’associació d’apartaments i habitatges de lloguer de temporada a Balears. També comentarem l’actualitat amb els tertulians Nekane Domblás, Pau Montserrat i Kiko Mestre.

A les 10.30h, cara a cara esportiu amb els periodistes Ricard Pla i Joan Forteza. A partir de les 11h, parlarem de consum amb Francisco Fonseca, director de Justícia i Consumidors de la Comissió Europea, i Xisco Dalmau, director general de Consum del Govern.

Acabarem l’hora celebrant el Dia de les Escriptores, i ho farem des de la llibreria Drac Màgic, on tindrem una xerrada amb Laia Alegret i les poetesses Joana Abrines i Laia Martínez.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h, s’emet també de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.