AL DIA
Aquest dilluns entrevistam Nel Martí, portaveu de MÉS per Menorca

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns a les 10 h entrevistem Nel Martí, portaveu de MÉS per Menorca. Analitzarem l’actualitat amb Nekane Domblás, Ferran Aguiló i Josep Pons Fraga.

A les 10 i mitja, com cada dilluns, analitzarem el cap de setmana esportiu amb Joan Fortesa i Ricard Pla.

A partir de les 11 h, coneixerem la tesi doctoral ‘Ciutat i territori de Mallorca’ de la doctora en Geografia, Margalida Mestre. Tot seguit, parlarem de la massiva arribada de creuers a Palma amb la plataforma ‘Fins aquí hem arribat’. Acabarem l’hora coneixent la situació de la vespa asiàtica a les Balears de la mà de la biòloga, Mar Leza.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.