AL DIA
Aquest dilluns, Iago Negueruela, conseller de Treball, Comerç i Indústria

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions d’Antoni Maria Thomas, Cristina Polls i Alberto Ferrer. També tindrem el cara a cara esportiu entre Joan Forteza i Ricard Pla.

A partir de les 11, tota l’actualitat judicial i internacional amb Jaume Vinyas i Víctor Malagón. També, com cada dilluns, tindrem el consultori jurídic amb Sebastià Frau.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: <aldia@ib3radio.com>

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.