AL DIA
Aquest dilluns, la plataforma Illes per un Pacte

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores)alguns membres de la plataforma Illes per un Pacte, entitat que s’inclou entre els guardonats als Premis Ramon Llull 2017.

A la tertúlia d’actualitat sentirem les opinions de Nekane Domblás, Miquel Adrover i Alberto Ferrer. També tindrem el cara a cara esportiu entre Joan Forteza i Ricard Pla.

A partir de les 11, el programa seguirà des del passeig de Sagrera de Palma amb motiu dels actes organitzats per commemorar el Dia de les Illes Balears. Des d’allà repassarem tota l’actualitat judicial i internacional amb Jaume Vinyas i Víctor Malagón. També, com cada dilluns, tindrem el consultori judicial amb Sebastià Frau i, a més a més, Cristina Borrallo ens explicarà com reclamar la devolució de les despeses de formalització de préstecs hipotecaris.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com. IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.