AL DIA
Aquest dilluns parlarem del resultat del Congrés biennal de Més per Mallorca

Dilluns a les 09.00

Aquest dilluns, parlarem del resultat del Congrés biennal de MÉS per Mallorca, que se celebra el cap de setmana a Lloseta. Comentarem l’actualitat del dia amb els periodistes Carmen Morales, Mateu Ferrer i Pedro Aguiló Mora.

A les 10 i mitja, com cada dilluns, analitzarem el cap de setmana esportiu amb Joan Fortesa i Ricard Pla.

A partir de les 11h parlarem amb jubilats i pensionistes de les protestes que han protagonitzat aquestes darreres setmanes. La unitat mòbil d’ib3ràdio es desplaça fins a la Unitat del Son a l’Hospital Son Espases en la setmana Mundial del son.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.