AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Alba Torrens

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà la jugadora de bàsquet Alba Torrens. El cara a cara el protagonitzaran Mar Ferragut i Josep Pons Fraga.

Farem la volta al dia amb Xisco Nadal, i a partir de les 11 parlarem dels tallers de gènere de la UIB. També tindrem l’espai de salut amb la naturòpata Cati Palou, i serem a sa Ràpita per veure com es fa una intervenció artística que ha de servir de prèvia a l’Art Nit de Campos.

A les 12 h ens visitarà la gerent d’Emaya, Imma Mayol. Acabarem el programa celebrant l’aniversari de Coll Bardolet, i ens visitarà la cantant Mary Lambourne.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.