AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Antoni Abrines, president de l’Associació d’Agències de Viatges de les Illes Balears

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, el protagonista de l’entrevista de les 10h serà Antoni Abrines, president de l’Associació d’Agències de Viatges de les Illes Balears. A la tertúlia d’actualitat tindrem les opinions de Mar Ferragut, Pep Verger i Ricardo F. Colmenero.

També farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmerón.

A partir de les 11h, Parlarem del dia Mundial de la Tuberculosi. A més a més, serem al teatre Xesc Fortesa de Palma, des d’on celebrarem el Dia del Teatre rodejats d’actors, actrius i dramaturgs.

A les 12, desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.