AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Antoni Noguera, batle de Palma

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, el protagonista de l’entrevista de les 9.30 hores és Antoni Noguera, batle de Palma. Amb ell valorarem el primer any al capdavant del consistori palmesà. Analitzarem l’actualitat amb Neus Tur, Pep Verger i Hug Sáenz.

A partir de les 10.30 hores parlarem de sèries amb la nostra experta Marta Pérez.

A partir de les 11 hores parlarem d’una investigació duta a terme a l’Hospital de la Vall d’Hebrón que ha descobert el mecanisme que inhibeix les cèl·lules tumorals latents. A continuació, coneixerem la campanya #DiscriminadosPorSalud. I acabarem la tercera hora de programa, com cada dimarts, parlant de gènere.

A partir de les 12 del migdia, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 hores. Entre les 9.30 i les 11 hores s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.