AL+DIA%3A+Aquest+dimarts+entrevistam+Biel+Bibiloni+i+Emma+Chioran%2C+membres+del+Consell+d%26apos%3BEstudiants+de+la+UIB

Dimarts a les 09.00

AL DIA: Aquest dimarts entrevistam Biel Bibiloni i Emma Chioran, membres del Consell d’Estudiants de la UIB

Aquest dimarts, els protagonistes de l’entrevista de les 10h són Biel Bibiloni i Emma Chioran, membres del Consell d’Estudiants de la UIB.

A les 10 i mitja, farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmeron. I a partir de les 11h, tendrem els nostres continguts habituals relacionats amb la Salut i el Gènere. A més, com cada primer dimarts de cada mes, farem la secció d’El Pic, un espai de reflexió lingüística de la mà de la tècnica del Consell de Mallorca, Carme Planells.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.