AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Cosme Bonet, conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Cosme Bonet, conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca. També comentarem l’actualitat amb Mateu Ferrer, Carmen Morales i Martí Gelabert.

Farem la volta al dia amb Xisco Nadal, amb qui entrevistam l’escriptor Carlos Zanón. A partir de les 11 h, a la secció d’Educació parlam de l’adquisició del llenguatge en els infants amb Ramon Bassa, doctor en Ciències de l’Educació, i Eva Aguilar, doctora en Psicologia i logopeda.

Després, parlarem dels 30 anys de ràdios municipals a les Balears, amb una taula rodona en què participen membres de Ràdio Pollença, Ràdio Illa Formentera, Ràdio Calvià i Ràdio Es Castell.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.