AL DIA
Aquest dimarts, entrevistam el bisbe de Menorca, Francesc Conesa

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, a IB3 Ràdio entrevistam(10 hores) el bisbe de Menorca, monsenyor Francesc Conesa. A la tertúlia d’actualitat sentirem les opinions de Joan Cerdà, Alberto Magro i Raquel Agüeros.

A partir de les 11, el programa seguirà des del passeig de Sagrera de Palma amb motiu dels actes organitzats per commemorar el Dia de les Illes Balears. En aquest sentit ens farem ressòde la setmanagastronòmica que organitzal’Escolad’Hoteleria de les Illes Balears i de la nova edició de Peccata Minuta, que es durà a termeaquestdimarts a Lloseta.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot sentir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com. IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.