AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Isabel Castro, directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Isabel Castro, directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral. Comentam l’actualitat amb Ricardo F. Colmenero, Cristina Polls i Mar Ferragut.

A les 10 i mitja farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmeron. I a partir de les 11h, serem en directe al vaixell Astral, de l’ONG Proactiva Open Arms, encarregat de solcar el corredor marítim entre Itàlia i Líbia,que aquests dies es troba amarrat al port de Palma. També farem un petit tast de la xerrada ‘Paraules que ens fan visibles’ a càrrec de Núria Cuixart, ponent i degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.