AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Joan Groizard, director general d’Energia i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears

Dimarts a les 09.00

Dimarts, el protagonista de l’entrevista de les 9 i mitja és Joan Groizard, director general d’Energia i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears.

A les 10 i mitja, farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmeron. A partir de les 11h, coneixerem les dades del darrer informe de SavetheChildren. Tot seguit, parlarem de l’associació Ángeles SinAlas,que té com objectiu millorar la qualitat de vida dels nins i familiars que reben cures pal•liatives.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.