AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Joan Miralles, president d’Aptur Balears

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Joan Miralles, president d’Aptur Balears, l’Associació d’Apartaments Turístics de les Illes. Els periodistes Pep Verger i Ricardo F. Colmenero repassaran l’actualitat al cara a cara.

Farem la volta al dia amb Xisco Nadal i a partir de les 11 parlarem d’Educació, en concret, de l’inici del període de matriculació a les escoles d’adults. També tractarem la síndrome postvacances amb el psicòleg Miguel Angel Paredes, i amb la naturòpata Cati Palou.

A partir de les 12 h, a la secció dedicada als animalons entrevistarem el president del Col·legi de Veterinaris, Ramon Garcia. Acabarem l’hora, coneixent l’experiència de 2 nins sahrauís que participen en el programa Escola en Pau.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.