AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Joana Gomila, batlessa de Ciutadella

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Joana Gomila, batlessa de Ciutadella. Comentam l’actualitat amb Cristina Polls, Mar Ferragut i Josep Pons Fraga.

A les 10 i mitja, com cada dimarts, farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmeron. I, a partir de les 11h, serem en directe a les jornades ‘Stop Racisme’, que organitza l’Ajuntament de Palma i parlarem amb el col·lectiu FemMenorca sobre la polèmica entorn al flabioler substitut de les festes de Sant Joan de Ciutadella.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.