AL+DIA%3A+Aquest+dimarts+entrevistam+Joaqu%C3%ADn+Ur%C3%ADas%2C+professor+de+Dret+Constitucional+i+exlletrat+del+Tribunal+Constitucional

Dimarts a les 09.00

AL DIA: Aquest dimarts entrevistam Joaquín Urías, professor de Dret Constitucional i exlletrat del Tribunal Constitucional

Aquest dimarts, el protagonista de l’entrevista de les 9 i mitja és Joaquín Urías, professor de Dret Constitucional i exlletrat del Tribunal Constitucional. Analitzarem l’actualitat amb Carmen Morales, Ferran Aguiló i Llorenç Allès.

A les 10 i mitja, farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmeron. I, a partir de les 11 h, parlarem amb el comitè d’asma greu de Balears. Una iniciativa pionera que permet seleccionar els pacients que pateixen d’asma greu i que necessiten un tractament biològic. I acabarem l’hora parlant de qüestions de gènere.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.