AL+DIA%3A+Aquest+dimarts+entrevistam+Jos%C3%A9+Luis+Garcia+i+Alejandro+Tex%C3%ADas%2C+secretaris+generals+dels+sindicats+CCOO+i+UGT

AL DIA
Aquest dimarts entrevistam José Luis Garcia i Alejandro Texías, secretaris generals dels sindicats CCOO i UGT

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts els protagonistes de l’entrevista d’Al Dia són els secretaris generals dels sindicats Comissions Obreres i UGT. A  partir de les 9.30 hores, parlarem amb José Luis Garcia i Alejandro Texías sobre la situació laboral de les Illes Balears amb motiu del primer de Maig, Dia del Treball.

A continuació, analitzarem tota l’actualitat amb Ferran Aguiló, Kiko Mestre i Raquel Agüeros.

A les 11 hores, serem en directe a l’International Boa Show que demà clausura la 35a edició. Conversarem amb les empreses que hi són presents i avaluarem l’estat del sector nàutic a la nostra comunitat.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h. De les 9.30 h a les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.