AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Mae de la Conxa, diputada de Podem al Congrés

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà la diputada de Podem al Congrés, Mae de la Conxa. Això, després d’haver anunciat, aquests darrers dies, que es presentarà com a candidata a la secretaria general de Podem. A la tertúlia d’actualitat compartirem les opinions de Kiko Mestre i Catalina Gayà.

Farem la volta al dia amb Xisco Nadal i a partir de les 11 entrevistarem l’esportista Alba Torrens. També en l’espai de salut ens acompanyarà la naturòpata Cati Palou amb qui parlarem d’alimentants anticancerígens.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.