AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Marga Duran, candidata a la presidència del PP de Palma

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà la candidata a presidir la Junta local del PP de Palma, Marga Duran.  Abans, sabrem de què parla el carrer i en el cara a cara d’actualitat tindrem amb les opinions de Cristina Polls i Ricardo Fernández Colmenero.

Farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i el periodista Josep Salmerón. A partir de les 11h parlarem de salut i d’alimentació sana.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.