AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Mercedes Garrido, consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts (9.30 h), entrevistam Mercedes Garrido, consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca.

Analitzarem l’actualitat amb la periodista Nekane Domblás i els periodistes Ferran Aguiló i Kiko Mestre.

Un dia en el qual estarem molt pendents de les aturades convocades pels taxistes en suport a les vagues dutes a terme pel sector a Barcelona i Madrid.

Com cada dimarts, ens visitarà la nostra prescriptora de sèries, Marta Pérez.

A l’espai de salut parlarem de la manca d’alguns tipus de vacunes a les farmàcies. A més a més, coneixerem l’acabada de crear Plataforma per la salut.

Acabarem parlant del tractament que s’ha fet a les xarxes socials del cas de Juana Rivas amb l’experta Meritxell Esquirol.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.