AL+DIA%3A+Aquest+dimarts+entrevistam+Rosa+Cursach%2C+directora+de+l%26apos%3BInstitut+Balear+de+la+Dona

Dimarts a les 09.00

AL DIA: Aquest dimarts entrevistam Rosa Cursach, directora de l’Institut Balear de la Dona

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10 del matí és Rosa Cursach, directora de l’Institut Balear de la Dona. Analitzarem l’actualitat amb Marta Torres, Neus Tur i Guillem Mas.

A les 10.30 hores, entrevistarem Esperança Bosch, directora de la universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere que s’inaugura aquest dimarts. Tot seguit, encetarem secció de sèries amb Marta Pérez.

A partir de les 11 hores coneixerem un nou estudi que podria arribar a curar la diabetis de tipus II i l’obesitat. I acabarem l’hora parlant de qüestions de gènere.

A partir de les 12 del migdia, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores. Entre les 9.30 h i les 11 hores s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.