AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Salomé Cabrera, portaveu del PP al Consell de Menorca

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Salomé Cabrera, portaveu del PP al Consell Menorca. L’anàlisi de l’actualitat la farem amb Carmen Morales, Pep Verger i Josep Pons Fraga.

Farem laVolta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmerón. A partir de les 11h parlarem de trastorns alimentaris amb la psicòloga Marina Ribas. També parlarem de l’estudi que han fet comares de les Balears sobre la preparació dels parts dins l’aigua.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.