AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Serafín Carballo, director de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, el protagonista de l’entrevista de les 10h és Serafín Carballo, director de l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor. Analitzarem l’actualitat amb Carmen Morales, Pep Verger i Elena Ballestero.

A les 10 i mitja, coneixerem els premis solidaris de l’ONCE.A partir de les 11h, parlarem dels permisos de paternitat igualitaris. Tot seguit, coneixerem Isabel Valdés, autora del llibre ‘Violadas o muertas’. I acabarem l’hora desgranant l’actitud del grup d’agressors sexuals que es fa anomenar ‘La nueva manada’ amb Meritxell Esquirol.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.