AL DIA
Aquest dimarts entrevistam Yolanda Calvo, secretària de Treball i Formació de Comissions Obreres

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10 h és Yolanda Calvo, secretària de Treball i Formació de Comissions Obreres amb qui desgranarem les darreres dades de l’atur i coneixerem la qualitat dels contractes que se signen.

Analitzarem l’actualitat amb Cristina Polls, Pau Montserrat i Alberto Ferrer.

A les 10 i mitja, farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal i Josep Salmeron. I, a partir de les 11 h, coneixerem com és el primer centre comunitari europeu especialitzat en la pastilla preventiva del VIH que està ubicat a Barcelona. Tot seguit, parlarem del Dia Mundial de la Creu Roja amb Juana Lozano, coordinadora autonòmica de l’entitat a Balears i acabarem l’hora parlant de gènere de la mà de Meritxell Esquirol.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.