AL DIA
Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista serà Aina Sastre, directora insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Aina Sastre, directora insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca. També tendrem la tertúlia d’actualitat.

Farem la volta al dia amb Xisco Nadal i Josep Salmerón, i a partir de les 11, amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra la Tràfic de Dones, parlarem amb Magdalena Alomar, del Casal Petit i d’altres activistes. A la secció d’Educació, tractarem l’atenció als alumnes amb altes capacitats amb representants de les associacions de les quatre illes.

A partir de les 12h, coneixerem els detalls del nou reglament de Curses de Muntanya. Acabarem l’hora amb Dani Ruiz, president de l’Associació Balear de Matemàtics, que ens explicarà les activitats que tenen previstes per a aquest curs escolar.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.