AL DIA
Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista serà Maria José Guerrero, delegada de l’AEMET a les illes

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Maria José Guerrero, delegada de l’AEMET a les Illes. També comentarem l’actualitat amb els nostres tertulians Carmen Morales, Guillem Mas i Pau Montserrat.

Farem la volta al dia amb Xisco Nadal, amb qui comentarem l’actualitat amb humor. A partir de les 11 h, parlarem d’un nou estudi de la UIB sobre les segones oportunitats en educació. També tractarem les addiccions relacionades amb les noves tecnologies i coneixerem el nou protocol sanitari contra la violència de gènere.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 h i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.