AL+DIA%3A+Aquest+dimecres%2C+el+protagonista+de+l%26apos%3Bentrevista+ser%C3%A0+David+Abril%2C+diputat+de+M%C3%A9s+per+Mallorca+al+Parlament

Dimecres a les 09.00

AL DIA: Aquest dimecres, el protagonista de l’entrevista serà David Abril, diputat de Més per Mallorca al Parlament

Aquest dimecres, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà David Abril, diputat de Més per Mallorca al Parlament. El cara a cara el protagonitzaran Mar Ferragut i Josep Pons Fraga. Acabarem l’hora fent la volta al dia.

A partir de les 11 hores, tertúlia política amb diputats del Parlament. A les 12, agafam la unitat mòbil i visitamun gimnàs per veure si hi han augmentat les inscripcions el mes de setembre.

Acabarem el programa parlant de gastronomia a la secció ‘Trescant Al Dia’, amb Àngel Aguiló, i comentarem què beu la gent a l’hora de l’aperitiu.

‘Al Dia’ és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com podeu seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.