AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Biel Barceló, vicepresident del Govern i conseller de Turisme

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Biel Barceló, vicepresident del Govern i conseller de Turisme. També comentarem l’actualitat amb els nostres tertulians Mateu Ferrer, Jaume Vinyes i Catalina Gayà.

Després farem la Volta al Dia amb Xisco Nadal, on comentarem les notícies més curioses.  A partir de les 11 hores, tendrem la tertúlia política de cada setmana, amb portaveus dels partits amb representació parlamentària.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.