AL+DIA%3A+Aquest+dimecres+entrevistam+Iago+Negueruela%2C+conseller+de+Treball%2C+Comer%C3%A7+i+Ind%C3%BAstria

Dimecres a les 09.00

AL DIA: Aquest dimecres entrevistam Iago Negueruela, conseller de Treball, Comerç i Indústria

Aquest dimecres, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Iago Negueruela, conseller de Treball, Comerç i Indústria. També, com cada dia tendrem tertúlia d’actualitat. Acabarem l’hora fent La Volta Al Dia, on entrevistam les actrius Lluqui Portas, Lucía Sánchez i Maite Villar, que aquesta setmana presenten espectacle a la Fira B!

A partir de les 11 hores, tendrem la tertúlia política de cada setmana amb portaveus dels partits amb representació parlamentària. A partir de les 12h, al reportatge de la setmana parlam de plàstics: com contaminen i si és possible viure sense ells.

Per acabar el programa, ens desplaçam a les Festes del Vermar de Binissalem. Des d’allà, parlarem de gastronomia a Trescant Al Dia, amb Àngel Aguiló.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.