AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Inmaculada de Benito, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà  Inmaculada de Benito, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM). A la tertúlia d’actualitat compartirem amb els radiooients les opinions de Raquel Agüeros i Joan Cerdà. Acabarem l’hora fent “La Volta Al Dia”.

A partir de les 11 hores parlarem amb la Plataforma del Voluntariat i analitzarem els atemptats de Barcelona i Cambrils amb Arcadi Oliveres.

A les 12 serem a la perruqueria Piu Bella, i coneixerem la campanya “Mechones solidarios” que hi duen a terme. Acabarem el programa “Trescant Al Dia”.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.