AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Isabel Castro, directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, a les 10 h entrevistarem Isabel Castro, directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral. Analitzarem l’actualitat amb Marta Torres, Pedro Aguiló Mora i Ferran Aguiló.

Tot seguit, parlarem amb membres de la directiva de l’Associació de famílies monoparentals de les Illes Balears (FAMOIB) de la Llei de suport a les famílies.

A partir de les 10 i mitja serem en directe a l’aeroport de Palma per conèixer la situació a causa de la vaga de Ryanair.

A partir de les 11, tertúlia política amb diputats dels diferents grups amb representació parlamentària.

A partir de les 12 h, emissió en directe des de Formentera, per totes les Illes en motiu de les festes de Sant Jaume.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.