AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Joan Miralles, president de l’Aptur

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, un dels protagonistes del programa serà Joan Miralles, nou president de l’Associació d’Apartaments i Habitatges de Lloguer de Temporada de Balears (Aptur), a qui entrevistarem a partir de les 10. A la tertúlia d’actualitat sentirem les opinions de Joan Cerdà, Nekane Domblàs i Mateu Ferrer.

Després, a partir de les 11 hores, tendrem la tertúlia política de cada setmana amb portaveus dels partits amb representació al Parlament.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.