AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Josep Melià, president de Proposta per les Illes (PI) de Palma

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, el protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Josep Melià, president de Proposta per les Illes (PI) de Palma. A continuació entrevistam també Josep Antoni Planells, rector de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Com cada dia, comentam l’actualitat amb els nostres tertulians Nekane Domblás, Hugo Sáenz i Josep Pons Fraga.

Després farem la volta al dia amb Xisco Nadal, amb qui conversarem sobre les notícies més curioses. A partir de les 11 hores, tendrem la tertúlia política de cada setmana amb diputats dels partits amb representació parlamentària.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.