AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Marga Durán, presidenta del Partit Popular de Palma

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà  Marga Durán, presidenta del Partit Popular de Palma. A la tertúlia d’actualitat compartirem les opinions de Raquel Agüeros i Martí Gelabert. Acabarem l’hora fent la volta al dia.

A partir de les 11 hores parlarem de l’Asteroid Rendezvous, amb Salvador Sánchez, director científic de l’Observatori de Mallorca, i Miquel Siquier, matemàtic i president de l’Institut d’Astronomia i Astronàutica de Mallorca.

A les 12 serem a la seu de Projecte Home Balears, per parlar amb el president, Jesús Muñoz, dels 30 anys de trajectòria. Acabarem el programa “Trescant Al Dia”, amb Àngel Aguiló, que ens comentarà les pizzes preferides dels oients.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.