AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Sebastià Ordines, secretari general de la Unió de Pagesos, i Mª del Carmen Soler, presidente del Consell Territorial de l’ONCE

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, tendrem doble entrevista. A les 09.30 entrevistaremSebastià Ordines, secretari general de la Unió de Pagesos. Tot seguit, a les 10h, l’entrevista del dia serà a Ma. del Carmen Soler, presidenta del Consell Territorial de l’ONCE. Analitzarem l’actualitat amb Cristina Polls, Marta Torres i Ferran Aguiló.

A les 10 i mitja, farem la Volta Al Dia amb Josep Salmerón.

A partir de les 11, tertúlia política amb diputats dels diferents grups amb representació parlamentària.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.