AL DIA
Aquest dimecres entrevistam Susana Mora, presidenta del Consell Insular de Menorca

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, la protagonista de l’entrevista de les 9.30 h és Susana Mora, presidenta del Consell Insular de Menorca, amb qui repassarem l’actualitat de l’illa. Farem tertúlia amb Marisa Goñi, Margalida Ramis i Josep Pons Fraga.

A les 10 i mitja, farem la Volta Al Dia i rebrem Lluqui Herrero, actriu d’‘Amor de cans’ i Josep Orfila de ‘Mai neva a ciutat’. Dues de les sèries que podrem veure aquesta nova temporada a IB3 Televisió.

A partir de les 11, tertúlia política amb diputats dels diferents grups amb representació parlamentària.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.