AL DIA
Aquest divendres, el gremi de llibreters amb motiu del dia del llibre

Divendres a les 09.00

Divendres, a IB3 Ràdio a partir de les 10, entrevistam membres del gremi de llibreters amb motiu del dia del llibre i la festivitat de Sant Jordi.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Cristina Suárez, Pedro Aguiló Mora i Miquel Payeras, i tancarem l’hora fent la volta al dia amb Xisco Nadal.

A les 11 h, com cada divendres, seguirem amb el concurs literari ‘Anit vaig somiar que Paul Auster era Deu’, amb Javier Matesanz, i amb ell repassarem la cartellera de la setmana. Acabarem l’hora amb música de la mà de Tomeu Canyelles.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.