AL DIA
Aquest divendres entrevistam Antoni Mercant, president de la Cambra de Comerç de Mallorca

Divendres a les 09.00

Aquest divendres el protagonista de l’entrevista del dia és Antoni Mercant, qui ha estat nomenat fa poc president de la Cambra de Comerç de Mallorca.

Analitzarem l’actualitat amb Mar Ferragut, Miquel Payeras i Josep Pons.

A partir de les 11h, tendrem la secció ‘Berenam amb…’ i el protagonista serà el músic Víctor Uris. Després coneixerem la plataforma Komodore, que ha nascut per facilitar la vida quan llogues un pis turístic.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.