AL+DIA%3A+Aquest+divendres+entrevistam+Bel+Oliver%2C+secret%C3%A0ria+d%26apos%3BEstat+de+Turisme%2C+i+Baltasar+Picornell%2C+president+del+Parlament

Divendres a les 09.00

AL DIA: Aquest divendres entrevistam Bel Oliver, secretària d’Estat de Turisme, i Baltasar Picornell, president del Parlament

Aquest divendres tendrem doble entrevista. A les 9 i mitja entrevistarem Bel Oliver, secretària d’Estat de Turisme. I tot seguit, a les 10h entrevistaremBalti Picornell, president del Parlament de les Illes Balears.

Analitzarem l’actualitat amb Margalida Ramis, Miquel Payeras i Joan Cerdà.

A les 10 i mitja, fem la Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h coneixerem unes aplicacions mòbils creades per alumnes de l’IES Marratxí. I tancarem l’hora coneixent les novetats de la cartellera cinematogràfica amb Javier Matesanz i Cata Rosell.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.