AL DIA
Aquest divendres entrevistam Biel Torrens, secretari general d’Unió de Pagesos

Divendres a les 09.00

Aquest divendres el protagonista de l’entrevista de les 10h serà Biel Torrens, secretari general d’Unió de Pagesos. El cara a cara el protagonitzaran els periodistes Miquel Payeras i Jaume Vinyes. Acabarem l’hora fent la Volta al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11 hores, agafam la unitat mòbil per anar fins a Llucmajor, a la finca experimental Son Mut Nou, on s’organitza el Congrés Internacional de Figues. A la secció d’internet coneixerem l’Start up Green Customers i acabarem l’hora parlant de còmic.

A partir de les 12, repassarem les estrenes de cinema i acabarem programa entrevistant el músic i professor alcudienc Domingo Bonnín.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).